Wampfler běžel poloviční maratón

05.04.2007

Sdílet:
Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share by Email

Tým firmy Wampfler, který se skládal ze dvou odvážných žen a stejně tak odvážných osmi mužů, se 1. dubna 2007 účastnil polovičního maratónu ve Freiburgu v Německu. Wampfler šel do maratónu s předsevzetím, že alespoň 5 členů z týmu musí doběhnout do cíle. Trať byla dlouhá 21,0975 km.

„Je to poprvé, co jsme se účastnili dnes již 4. ročníku Freiburgského Maratonu. Tento maraton je první mistrovství pro týmy společností. Dosažený čas každého týmu je průměrem dosažených časů všech účastníků z týmu, kteří závod dokončili,“ říká Chris Dilger, jeden z účastníků závodu.

Startovací signál zazněl v 1 hodinu odpoledne a 81 týmů, v součtu více než 900 účastníků, bylo připraveno k běhu. A jak to dopadlo? Umístili jsme se na 49. místě a všichni účastníci byli ze svého umístění více jak šťastní. Vše proběhlo hladce také díky „týmové službě“, která zásobovala všechny běžce nápoji a starala se o občerstvení a technické zázemí. Každá společnost koneckonců těží ze zaměstnanců, kteří jsou fit, zdraví a v dobré kondici.

A plán na rok 2008? Získání více běžců pro tým Wampfler a zlepšení umístění v celkovém hodnocení.