Conductix-Wampfler podporuje expanzi přístavů v Jižní Koreji v náročném roce

01.02.2021
Přenos energie a dat for 78 ARMG jeřábu a 21 STS jeřábů

Sdílet:
Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share by Email

V globálně náročném roce 2020 Busan Container Terminal ocenil společnost Conductix-Wampfler za poskytnutí svých inženýrských systémů přenosu energie a dat pro pohybující se zdvihací zařízení, která jsou součástí rozšíření terminálu 2-4 a 2-5.

Celkově společnost Conductix-Wampfler dodala více než 130 motorových kabelových bubnů a 70 těžkých kabelových vleček na I-profilu pro spolehlivé a udržitelné napájení 78 ARMG a 21 STS jeřábů na obou terminálech. Dodávka, instalace a uvedení do provozu proběhlo v letech 2020 a 2021.

Se svými nejnovějšími kabelovými bubny KHD s frekvenčním měničem Conductix-Wampfler zajistí hladký provoz terminálu 24/7 s nejvyšší dostupností jeřábu díky osvědčenným systémovým komponentám testovaných v terénu v nejnáročnějších prostředích přístavů. Tento “hardware“ v kombinaci s vynikajícím softwarovým designem pro co nejnižší možný tah v kabelu má za následek prodloužení životnosti kabelů.

Kabelové vlečky Conductix-Wampfler se již roky používají na kontejnerových terminálech po celém světě a osvědčili se jako prvotřídní technologie pro napájení jeřábových koček. Jejich vynikající životnost a chování v provozu v nejobtížnějších klimatických podmínkách z nich činí stále nejspolehlivější technologii na trhu.

Správa tohoto projektu byla náročná z různých hledisek: čtyři různí výrobci OEM ve dvou zemích podporovaní třemi různými prodejními kancelářemi. Nicméně díky své globální působnosti a dlouhodobému partnerství s korejskou společností HaeRyung Co. Ltd. byl však Conductix-Wampfler připraven poskytnout zákazníkovi ideální systémová řešení.

V průběhu celého projektu společnosti Conductix-Wampfler a HaeRyung Co. Ltd. podporují Busan Container Terminal, aby znovu uvedly do praxe globální poslání společnosti Conductix-Wampfler - udržovat životně důležitý obchod svých zákazníků v pohybu.