Conductix-Wampfler a R3 Solutions vstupují do další fáze svého partnerství

19.06.2023
Společnost R3 Solutions vyvíjí produkt WiFi 6 exkluzivně pro společnost Conductix-Wampfler

Sdílet:
Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share by Email

Weil am Rhein | Berlín, červen 2023 - Conductix-Wampfler, přední světový výrobce systémů pro přenos energie a dat pro pohyblivá strojní zařízení, a R3 Solutions, inovativní technologická společnost specializující se na vývoj nejmodernějších řešení pro bezdrátovou komunikaci a přenos dat, s potěšením oznamují podpis nové dohody, která představuje začátek nové zajímavé fáze jejich partnerství.

Na základě této dohody bude společnost R3 Solutions vyvíjet produkt WiFi 6 výhradně pro společnost Conductix-Wampfler. Toto zařízení pro bezdrátový přenos dat, jehož uvedení na trh se očekává počátkem roku 2024, dále rozšíří odborné znalosti a nabídku systémových řešení společnosti Conductix-Wampfler v oblasti autonomních mobilních robotů (AMR) a automaticky řízených vozidel (AGV) a nastaví nové standardy efektivity a produktivity.

Společnost Conductix-Wampfler chce využít své odborné znalosti v oblasti napájení a přenosu dat k revolučnímu způsobu napájení autonomních robotů a jejich spolehlivé vzájemné komunikace a komunikace s nadřazenou řídicí jednotkou prostřednictvím bezproblémové integrace technologie WiFi 6.

Spoluprací se společností R3 Solutions rozšiřuje Conductix-Wampfler své odborné znalosti v oblasti bezdrátového přenosu dat. Využitím odborných znalostí a podpory společnosti R3 Solutions upevňuje Conductix-Wampfler svou pozici předního výrobce v oboru a podporuje inovace v oblasti napájení a řízení energie v kombinaci s bezdrátovým připojením a přenosem dat. Společnost R3 zase těží z globální distribuční sítě společnosti Conductix-Wampfler. Marcus Baumbach, řídící partner vlastnicky řízené skupiny společností Peppermint, do níž R3 patří od roku 2021, zdůrazňuje: "Je to výhodné pro obě strany."

"Jsme nadšeni, že můžeme přejít do další fáze našeho partnerství se společností R3 Solutions," říká Manuel Zak, ředitel marketingu a portfolia společnosti Conductix-Wampfler. "Společně vyvineme řešení pro bezdrátový přenos dat, které poskytne rozšířené možnosti a nově definuje konektivitu AMR a AGV."

Strategické partnerství mezi společnostmi Conductix-Wampfler a R3 Solutions odráží společnou snahu o inovace v oblasti průmyslové bezdrátové datové komunikace. Obě společnosti jsou odhodlány posouvat hranice, vyvíjet špičkové technologie a dodávat špičkové produkty, které splňují měnící se potřeby trhu intralogistiky.