Conductix-Wampfler na MOTEKu 2010

06.08.2010

Sdílet:
Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share by Email
Těžiště dopravníkové techniky se zařízením Power & Free a přívod medií Bestapower / Modulární konstrukce umožňuje vysokou flexibilitu / Celé spektrum medií v jedné ruce / Bestapower s technologií zaklapávacích ventilů.

Weil nad Rýnem, srpen 2010. Conductix-Wampfler AG, světový lídr ve výrobě systémů pro přenos energie a dat k pohyblivým spotřebičům, představí na MOTEKu 2010 od 13. do 16. září své rozšířené výrobní portfolio v oboru ergonomických montážních pracovišť. Těžiště výstavní prezentace bude v produktové řadě Bestapower představené v již březnu 2010, která doplňuje systémy přívodu energií, nebo také v řešení dopravníkové techniky Power & Free. Na stánku 1106 v hale 1 si mohou návštěvníci naživo prohlédnout varianty obou systémů a nechat si poradit s ohledem na jejich individuální požadavky.

Bestapower působí po celém světě již řadu let v různých oborech, jako například v automobilovém průmyslu, úspěšně tak tvoří optimální doplněk ke stávajícímu produktovému portfoliu Conductix-Wampfler. Modulární systém umožňuje uživatelsky specifické a ergonomické uspořádání pracovního místa a tím také přináší zvýšenou bezpečnost práce. „Jsme nyní v situaci, kdy můžeme našim zákazníkům nabídnout celou řadu systémů přívodů energií do jedné ruky“, zdůrazňuje Stefan Rübenacker, Segment Manager oddělení manipulační techniky Conductix-Wampfler AG. Nově je kromě toho v sortimentu Conductix-Wampfler technologie zaklapávacích ventilů pro některé systémy Bestapower, která umožnuje jednoduché zaklapnutí a vyklapnutí sběrného zařízení stlačeného vzduchu.

Také u svých řešení Power & Free sází Conductix-Wampfler na flexibilitu. Instalace v menších prostorech i odstraňování poruch jsou díky modulovému systému s vyměnitelnými stavebními díly jednoduché a lehké. Systém Power & Free od Conductix-Wampfler AG může být jak hlavním systémem ve výrobě, ale také v zařízeních povrchových úprav, v meziskladech ve výrobě, jako třídicí nebo vyrovnávací zásobník pro rozdílné výrobní intervaly. Vedle Power & Free nabízí Conductix-Wampfler v dopravníkové technice také různé lehké uzavřené dopravníky a podvěsné ruční dráhy.

Krátké představení Conductix-Wampfler

Conductix-Wampfler je světový lídr ve výrobě systémů pro přenos energií a dat k pohyblivým spotřebičům. S vlastní společností a několika partnerskými firmami je podnik Delachaux Grupp zastoupen v téměř všech rozhodujících průmyslových zemích. V roce 2009 dosáhla Conductix-Wampfler Gruppe s cca 1000 zaměstnanci obrat přes 163 miliónů euro.