Včasná modernizace řídících komponentů

18.12.2019
Modernizace pohonů s frekvenčním měničem u kabelových vleček a motorových kabelových bubnů

Sdílet:
Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share by Email

S ukončením činnosti společnosti Siemens nebudou již od roku 2020 produkovány měniče Masterdrive. To je spojeno se zastavením služeb, klesající dostupností náhradních dílů a rostoucími cenami. Ovlivněno je asi 900 systémů kabelových vleček a 300 zařízení s kabelovými motorovými bubny VFD od společnosti Conductix-Wampfler.

Nečekejte, až náklady a dodací lhůty vzrostou, ale reagujte brzy. Modernizujeme motorové kabelové bubny a kabelové vlečky na vašich jeřábech a uvedeme je do nejnovějšího technického stavu. Starý řídicí software vyměňujeme na klíč za novou technologii Sinamics, včetně instalace, uvedení do provozu a zajištění dostupnosti náhradních dílů. Naši technici, kteří zařízení uvádějí do provozu, mají až 25 let zkušeností s frekvenčně řízenými měniči a jsou schopni optimalizovat software tak, aby se zvýšila využitelnost systémů přenosu energie a dat a životnost použitých kabelů.

Kompletní servisní prohlídka vašeho systému kabelových vleček nebo motorového kabelového bubnu jedním z našich zkušených servisních techniků může být užitečným doplňkem. Obdržíte podrobné vyhodnocení systémové analýzy a doporučení pro údržbu, jakož i náhradní a opotřebitelné díly. Pokud byste se rádi dozvěděli více, kontaktujte nás na uvedených telefonních číslech nebo e-mailu:

Contact-Search