Firma Wampfler AG posiluje svoji pozici v Turecku

31.07.2007

Sdílet:
Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share by Email
Ke stažení: 

Založení kanceláře Wampfler v Turecku / Přímá účast na tureckém trhu / Vedoucím kanceláře se stal Wolfgang Brehm

Wampfler AG, podnik společnosti Delachaux Group a jeden ze světově vedoucích výrobců systémů pro přenos energie a dat k pohyblivým spotřebičům, založil novou kancelář v Turecku. Wampfler Türkiye İrtibat Bürosu, která sídlí v Istanbulu, bude v budoucnu pečovat o zákazníky z různých oborů, jako například z oboru jeřábové techniky, těžkého strojírenství, oceláren, hliníkáren, automatizace, logistiky a výroby lodí a vozidel. Tato nová kancelář je blízko místního letiště Istanbul-Atatürk, tudíž má vynikající dopravní dosažitelnost.

Tento prodejní útvar bude řídit Wolfgang Brehm, který pracuje ve firmě Wampfler jako manažer oddělení pro podporu zákazníků. Přímo v Turecku to bude paní Gamze Erdogan, která je manažerkou prodeje a vývoje obchodu a je klíčovou osobou pro přípravu a pozdější rozšíření obchodní sítě místních partnerů. Gamze Erdogan je zaměstnankyní firmy Wampfler AG od května 2007 a má mnohaleté zkušenosti v oboru obráběcích strojů.

Do budoucna představuje Turecko pro firmu Wampfler trh s ohromným potenciálem. Založením této technické kanceláře se firma Wampfler dostává dokonce blíže i zákazníkům okolo Bosporu – mořské úžiny u Istanbulu. “Přítomnost na tureckém trhu zajišťuje naší společnosti další konkurenční výhody,” zdůrazňuje Stefan Ziegler, předseda představenstva Wampfler AG.

Wampfler AG má v úmyslu prostřednictvím této kanceláře vybudovat obchodní síť i v dalších důležitých ekonomických oblastech Turecka, která bude zákazníkům poskytovat optimální servis. Od perfektní technické podpory, plánování projektů a návrhů až k montáži na místě, uvedení do provozu a servisu.