„Názorná ukázka“ / Zaměstnanci firmy Wampfler si prohlédli kontejnerový terminál Altenwerder v Hamburku.

27.11.2006

Sdílet:
Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share by Email
Ke stažení: 
Besichtigung CTA Hamburg
Besichtigung CTA Hamburg

High-Resolution (300dpi)

  • Ke stažení
  • Doporučeno
  • Add to cart


Zhruba 100 zaměstnanců firmy Wampfler navštívilo o víkendu 17. – 18. listopadu kontejnerový terminál Altenwerder (CTA) v Hamburku. 

„Díky této „názorné ukázce“ mohou naši zaměstnanci podstatně lépe popsat naše výrobky našim zákazníkům a umožnit jim lépe pochopit, kdy a jak daný výrobek nebo systém využít v praxi“, vysvětluje Stefan Ziegler, předseda představenstva. 

Stupeň automatizace CTA terminálu je v této branži jedinečný a rozhodující pro kontejnerovou překládku budoucnosti. Vysoce moderní technika a inovační EDV-systémy zajišťují efektivní a rychlou překládku, na které má značný podíl využití výrobku firmy Wampfler. 

Kdy vznikl nápad navštívit Hamburk? Bylo to letos v červenci při testování zařízení a systému Wampfler pro přenos energie a dat. Testování tohoto zařízení probíhalo na ploše závodu Wampfler a společně se zaměstnanci se ho zúčastnili i zákazníci ze segmentu kontejnerových jeřábů. 

„Okolo 100 pracovníků využilo tuto příležitost a přihlásilo se k návštěvě Hamburku. 
Především kolegové, kteří pracují v kancelářích, mohli na „vlastní kůži“ prožít, jak výrobky Wampfler fungují, jak jsou v praxi nasazovány a jakému zatížení jsou vystavovány“, uvádí Uwe Pommering, personální vedoucí.