Založení dceřinné společnosti Wampfler v Moskvě / Certifikáty našich výrobku pro ruský trh

10.04.2007

Sdílet:
Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share by Email
Ke stažení: 

Wampfler AG založil novou dceřinou společnost v Moskvě. Tato firma bude sloužit zákazníkům v Rusku, kteří podnikají v oblastech jeřábových technologií, hornictví a povrchových dolů, logistiky a automatizační technologie.

Jako generální manažer bude pracovat Petr Böhler, kterého znají i někteří zákazníci z České republiky. Dnes je mu 43 let a svoji kariéru u firmy Wampfler AG začal před více jak dvaceti lety. V roce 2005 se stal manažerem pro „mezinárodní obchodní vývoj“.

Od začátku dubna se do moskevského týmu připojí Boris Moskovskiy. Boris Moskovskiy bude pracovat jako obchodní manažer, je mu 35 let a jeho úspěšným startovacím obdobím byla práce ředitele u renomovaného celosvětově uznávaného výrobce výtahů.

Wampfler má v Rusku skvělou startovací pozici. Od minulého roku má společnost všechna potřebná oprávnění výrobků a Gost-R certifikáty nutná pro vývoz výrobků do Ruska. Ve významných ekonomických centrech v Rusku bude v budoucnosti velkým plusem kvalitní zákaznický servisu a poradenství na místě. Od plánování projektu až k prodeji – naši pracovníci budou zákazníkovi vždy na blízku.

Ruský trh pokračuje na svém zpřístupnění a je jedním z nejdynamičtějších trhů v Evropě. „Náš úspěšný vstup na tento trh a založení nové filiálky nám zde dovolí hrát mnohem větší roli,“ říká Štefan Ziegler, předseda představenstva společnosti Wampfler AG.