Gustavo E. Oberto se stal generálním ředitelem pro globální trhy Conductix-Wampfler

26.04.2016
Conductix-Wampfler

Sdílet:
Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share by Email

Conductix-Wampfler oznamuje, že pan Gustavo E. Oberto se stal generálním ředitelem pro mezinárodní obchod a trhy. Pan Oberto podléhá generálnímu řediteli CEO p. François Bernèsovi a bude náležet ke globálnímu management teamu.

Gustavo E. Oberto, narozen v Argentině, v roce 1998 ukončil univerzitu v Nebrasce (Wesleyan University) a absolvoval v roce 2005 UNO E-MBA-Program. Začínal v r. 1999 jako sales manager pro Latinskou Ameriku, dále pracoval jako international sales manager. Následně po fúzi mezi Conductix a Wampfler AG v roce 2007 byl zvolen generálním ředitelem obchodu a marketingu pro severní a jižní Ameriku. Pan Oberto byl roku 2005 prezidentem asociace Midwest International Trade Association a nyní je aktivně činný v několika neziskových organizacích.

Conductix-Wampfler provozuje síť výrobních závodů a prodejních kanceláří s více než 1.000 zaměstanci po celém světě. Firma je leadrem v oblasti přenosu energie a dat pro kontejnerová a přístavní zařízení, důlní průmysl, automobilový průmysl, tovární jeřáby a intralogistiku.